Til Menu  

Privatleasing

Er du fristet af at købe bil uden at skulle tænke på værditab er PrivatLeasing lige noget for dig.

Når du skal have ny bil, er der mange gode grunde til at lease frem for at låne. Både for dig, der kører helt privat. Og for dig, der stiller bilen til rådighed for din arbejdsgiver.

Du kender måske bedst leasing fra erhvervslivet, men faktisk kan det også være en fordel for private. Med PrivatLeasing skal du ikke bekymre dig om værditab. Den risiko tager vi. Du betaler blot en fast, lav månedlig ydelse.

Du har naturligvis fuld råderet over bilen i hele leasingperioden. Når leasingaftalen udløber, afleverer du blot din bil tilbage til din os og du er klar til en ny aftale. Helt uden risiko – og uden at skulle bekymre dig om gensalgsværdi. På den måde kan du skifte bil, uden at det koster dig en formue.

Kør på business class med et smil – hver eneste dag
Uanset om du foretrækker en lille, stor eller MPV, er leasingmodellen spækket med ekstraudstyr. I gennem Privatleasing har du nemlig adgang til attraktive flådebiler, som normalt kun er forbeholdt det helt store firmaer i Danmark. Med andre ord, så får du en ny bil til den laveste pris i Danmark.

Fast pris betyder ro i budgettet
Med en PrivatLeasing-aftale betaler du en fast, lav månedlig ydelse, der dækker selve finansieringen af bilen og med den indbyggede Serviceaftale, skal du hverken bekymre dig om udgifter til serviceeftersyn eller uforudsete værkstedsregninger. Så ved du, hvad din bil vil koste dig måned for måned. Bedre bliver det ikke!

På den måde ligger alle omkostninger fast. Undtagen udgifter til forsikring, vægtafgift og benzin, som du betaler på normalv.